BEACH

Davo dankt

OOST-VLAANDEREN :


De Oostvlaamse Volleybalbond organiseert elk jaar, een jeugdbeachkampioenschap voor meisjes en jongens en alle leeftijdscategorieën op verschillende locaties.


Inschrijven dient te gebeuren op de website van het KOVV http://www.volleybalkovv.be/Beach


"Je hebt een beachregistratie en je weet waar te vinden : ok, je kan verder

Je hebt een beachregistratie maar je bent ze kwijtgespeeld : vraag geen nieuwe aan, je krijgt er toch GEEN.

Vraag aan Volley Vlaanderen om je te helpen.

Binnenkort zullen ook wij over de beachregistratienummers beschikken. Je hebt geen beachregistratie : ga naar de website vvan de Belgian Beach http://www.belgiumbeachvolley.be.

Als je op deze website bent, zie je een GEEL vakje. Klik en vul dit in : per retour krijg je gratis een beachregistratie.

Geraak deze aub niet kwijt! Je kan nu inloggen met je beachregistratienummer. Daar merk je alle tornooien. Wanneer je een tornooi wil spelen heb je nood aan een partner met een beachregistratienummer!

Zo niet kan deze ploeg zich niet inschrijven.

Je vult jouw naam en die van je partner in.

Iemand betaalt de volledige inschrijvingssom.

Wanneer je inschrijft voor één of meerdere tornooien, dan zal je moeten betalen. Niet betalen betekent ook niet ingeschreven. Het wordt nu wachten op de verlossende dag van het tornooi! Wanneer je niet tijdig afzegt (het schema is al verschenen of is in directe aanmaak), dan krijg je het inschrijvingsgeld NOOIT terug. Wanneer je later tijdig afzegt, dan krijg je het inschrijvingsgeld altijd terug. Wanneer je in de periode kort bij het tornooi verhinderd wordt, dan krijg je bij een kwetsuur altijd je geld terug. Ook bij een andere aanvaardbare reden (bv ongeval, sterfgeval in de directe familie) wordt er geen probleem gemaakt van terugbetaling. Meestal wordt dan wel gevraagd de reden te staven met een bewijs of getuige.

 

Hopende op je deelname aan beach Volley Oost-Vlaanderen 2019"


Ook Westvlamingen zijn meer dan welkom. In de voorbije jaren presteerden enkele meisjes van onze club prima in het zand.


Meer info : Herman De Rycke : hermanderycke@hotmail.com (0495/709474)
AMA Beach WEST-VLAANDEREN - jeugd ook mogelijk op deze tornooien.Elke Vlaamse provincie heeft zijn voorbereidend werk gemaakt (zie kalender Belgian Beachvolley), zoals je daar kan zien organiseren wij in West-Vlaanderen dit jaar 6 tornooien.

 

Voor we richting kust trekken hebben we 2 tornooien in het binnenland, op vrijdag 31/5 kunnen we voorafgaand op de Belgium Beachmanche op de Grote Markt van Kortrijk een tornooi organiseren op deze prachtige locatie.


Voor onze 2de manche in het “binnenland” gaan we traditiegetrouw naar Beveren Leie.  Op zaterdag 29 juni is er een jeugdtornooi en op zondag 30 juni organiseren wij een dames- en herentornooi. Let op er kunnen max 32 ploegen deelnemen, in principe 16 dames en 16 herenploegen maar afhankelijk van het aantal inschrijvingen kan in de ene reeks het aantal ploegen opgetrokken  worden en in de andere reeks het aantal ploegen  verminderd worden. (dus als je ziet dat er al 16 ploegen in je reeks staan mag je gerust nog inschrijven omwille van bovenstaande reden).

 

De kustorganisatie gaan steeds door op een zondag en dit zowel voor dames- als herenploegen.

 

Op zondag 7 juli zijn we van de partij in Middelkerke en op zondag 14 juli organiseren wij in Zeebrugge.

Op zondag 21 juli slaan we op de site van O’Neill beachclub in Blankenberge onze terreinen op en op zondag 28 juli organiseren wij in Knokke Heist ons laatste West Vlaams Beach tornooi van 2019.

Op de manches aan de kust  organiseren we eveneens tornooien voor U16 meisjes en jongens.

 

Alle tornooien voor dames en heren en jeugd worden 2 tegen 2 gespeeld en starten rond 10u. We vragen dan ook om jullie tegen ten laatste 9.30u aan te melden.


Inschrijven: ga naar https://www.belgiumbeachvolley.be en bovenaan de site zie je de link “beachregistratie”. 

Klik hier en vul je gegevens in.


Met het nummer kan je nu inloggen op den Beach en je inschrijven voor de tornooien waaraan je wenst deel te nemen. Je inschrijving is pas definitief bij betaling van 22 euro/ploeg/tornooi. Als je  vorige jaar al een nr. had en dit vergeten bent kan je mij een mailtje of sms sturen).

 

Voor alle bijkomende info zal je terecht kunnen op de site www.volleywest-vlaanderen.be/ (kwvbv) onder de rubriek Beach of een e-mail naar beach-west-vlaanderen@telenet.be.

 

Hopelijk tot op één van onze tornooien!!!