KNACK

Davo dankt

Beste volleybalspe(e)l(st)er,

 

Knack zomerstage 2018 : zondag 1 juli tot en met vrijdag 6 juli 2018

 

Kijk je op naar de spelers van Knack Volley Roeselare? Betreed dan het heilige parket van de regerende volleyballandskampioen. Laat je volleybalvaardigheden naar een hoger niveau brengen door een topcoach en word zelf een jonge belofte!

 

Als een echte prof leven bij één van de beste volleybalclubs van het land? Dan kan! Je beleeft een professionele volleystage bij Knack Volley Roeselare.

 

Steven Van Medegael, trainer van deze landskampioen heet jou welkom in het vernieuwde volleybalcomplex van Schiervelde waar jouw techniek, spelinstinct en kracht een glansrijke metamorfose ondergaan. In de wandelgangen kom je beslist een echte profspeler tegen voor de ‘selfie of a lifetime’. De 'moa how zeh' onder de volleybalstages!

 

De Knack Volley Roeselare zomerstage gaat door van zondagnamiddag 1 tot en met vrijdag 6 juli 2018. Voor jongens en meisjes geboren in 2000, 2001, 2002, 2003 of 2004. Inschrijven kan vanaf NU op https://www.sportakampen.be/kamp/volleybal-knack-roeselare/informatie/omschrijving .

Zie ook de button op de Knack Volley website.

 

Namens Knack Volley Roeselare

Johny Engels

Clubsecretaris

0472/34.23.89

 

Copyright © All Rights Reserved.